اما از آنجا که اصول رژیم کتو بر مصرف چربی و کاهش مصرف کربوهیدرات ها متمرکز است همین موضوع می تواند تاثیر منفی بر روی سلامت کلی بدن بگذارد و این رژیم یک رژیم مناسب برای همه افراد نیست. رژیم غذایی کتوژنیک مناسب چه کسانی است؟
پریتزکر توصیه میکند: «سعی کنید کربوهیدرات را به آرامی و به تدریج وارد برنامه غذاییتان کنید.
با توجه به اینکه اگر کمی قند خونم پایین بیاد سریعا سردرد میکنم.
ما رژیم میگیریم که علاوه بر داشتن اندام زیبا و متناسب، سلامتی را هم به دست بیاوریم. رژیم گرفتن نباید به قیمت از دست دادن سلامتی، تمام شود.
در این رژیم کیتو ۳۰ درصد از کالریهای دریافتی را کربوهیدرات تشکیل داده و در عین حال ۴۰ درصد چربی و ۳۰ درصد پروتئین دارد.
افرادی که رژیم کتوژنیک دارند در مقایسه با افرادی که رژیم های کم کالری میگیرند از سطح انرژی و تمرکز بیشتر (به جز در روز های ابتدایی رژیم غذایی) برخوردارند و در کل کیفبت زندگی بالاتری دارند.
آجیل و دانهها: بادام، گردو، تخم کتان، تخمه کدو، دانه چیا و…
برخی ممکن است اثرات حداقلی را تجربه کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است متوجه شوند که قند خونشان بعد از اولین وعده غذایی با کربوهیدرات متوسط کاهش یافته است.»
در واقع در این رژیم چربی به جای کربوهیدرات در بدن سوزانده میشود.
بیشتر چربی های غیراشباع سالم در این برنامه غذایی مجاز هستند؛ مانند:
رژیم کتوژنیک برخلاف بسیاری از رژیمهای رژیم کتوژنیک برای تشنج نی نی سایت زودگذر و غیر علمی به شما کمک میکند تا بتوانید لاغر شوید و هم وزن خود را ثابت نگه دارید.
برای شروع این رژیم حتما باید پزشک خود را در جریان بگذارید؛ مخصوصا اگر در مراحل حساس زندگی مثلا سن رشد، دوران بارداری و شیردهی هستید.
پاسخ به این سوال به شرایط گوناگونی بستگی دارد! زیرا با توجه به شرایط بدنی شما هر کدام از رژیمهای کتو میتوانند فواید بیشتری برایتان داشته باشند.
خروج از کتو چگونه است؟ افرادی که رژیم کتو داشتهاند، به خوبی میدانند خروج از رژیم کتوژنیک مانند هر رژیم دیگری اگر به صورت اصولی انجام نشود، وزن کم شده را برمیگرداند.